tiistai 3. syyskuuta 2013

Väliraportti.

Jep välitavoitteet alkaa olemaan tässä ja seuraava tiedossa oleva startti Maaliskuussa ja nyt on Syyskuun alku... Tämä viikko varmaan kevennetään ja aikaisintaan lauantaina voisi mennä kevyesti maastopyöräilemään ja muutenkin varmaankin nyt syys- ja lokakuu menee maastopyöräilessä tai barefooteilla juostessa maustettuna kuntosalilla tehdyllä omatoimisella kuntopiirillä. Marraskuussa varmaan jotain hieman erilaista mutta siitä enemmän jälkikäteen kuvineen. Viimeistään marraskuussa olisi varmaan syytä aloittaa sauvamäkitreenit ja sitten lunta odottamaan.

Perheen pikkuinen aloitteli eilen tarhassa ja nyt noi tarhaan vienti- ja hakukeikat aiheuttaa omat haasteet päivän rytmitykselle ja treenien aikaikkunoille. Katsotaan miten arki asettuu mutta pyrkimys on edelleen minimissään 5-7h viikossa hyvää treeniä (siis tämän lepoviikon jälkeen)

Pyöräilykunto kun oli oletettua huonompi ja jos lunta ei sitten myöhemmin ala kuulumaan niin tulee sana spinning mieleen.

Se kyllä olisi melko viimeinen vaihtoehto mutta katsotaan. Niin Spinning on mun mielestä todella tylsää ja kun ei oo vapaa ratasta, niin myös melko vaarallista mun selän kannalta. Kolme vuotta sitten vielä kävin melko säännöllisesti Esportissa salilla, bodypumpissa ja spinnaamassa mutta spinning oli kyllä tuskaa - treeninä ok mutta muuten tylsää. Yleensä noin 10 minuutin jälkeen alkoi jo odottamaan tunnin loppumista. Onneksi hyvät talvet ja firman kuntosali pelasti mut Spinningiltä ja sali jäsenyydeltä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti