maanantai 2. syyskuuta 2013

TdH 2013 - täydellinen katkeaminen

Päädyin sitten aiemmin mainostamaani comfort zone ryhmään eli 30 keskivauhtiin... Alku lähti normaalin hitaasti mutta Kehä ykkösen jälkeen vauhti nousi melkolailla yli 30:n - niin monsuuni sade alkoi jo ennen Haagaa -> josta rankkasadetta riitti Lepsämään saakka.
30 ryhmä taisi olla liian iso koska en nähnyt viirimiehiä alun jälkeen ja porukka oli hajalla jo ennen saattoajon loppua ja Velskolan jälkeen porukka oli pitkä nauha ja vaikka duunia tein aikalailla ei viirimiehiä alkanut näkymään ja itselle tuli selväksi, että ei ole mun päivä... Niin Velskolan mäissä sain selkäkrampin putkelta ajaessa ja loppumatka piti sitten pysyä satulassa, että olisi edes mahdollista päästä maaliin.

29 meni jo ennen Lepsämää ohi. Ei senkään ryhmän ajo mennyt ihan putkeen: "naisten" ryhmä eli 2 naista ja noin 20 miestä. Myöhemmin ensimmäisen tauon jälkeen se oli muodostunut jo oikeaksi ryhmäksi ja koska jätin 70km tauon väliin tuli 29 uudestaan mun ohi jossain 80km:ssa. Roikuin siinä hetken mutta sekin oli siinä vaiheessa liikaa. No mun tuskien taival jatkui... Jokelaan saakka menin jotakuinkin yksin tai pienissä ryhmissä, jossa vetohaluja ei löytynyt ja keskinopeus pysyi 30:n yläpuolella.

Ja sitten katsesi - loppui vaan energiat ja loppumatka tultiin noin 24-25 keskarilla pääsääntöisesti yksin vasten vastatuulta. 90km huollossa tankatessani 28 ajoi ohi ja oikeastaan sitten vaan ajelin maaliin. Aika oli viimevuotiseen nähden 35 minuuttia huonompi - se siitä comfort zonesta - koko reitti oli stress zonea ja vitutusta...

Melkoinen pettymys... Järjestelyt ja muiden kilpailijoiden toiminta oli varsin mallikasta - ei muuta valittamista kuin, että saa myös vetää porukassa eikä roikkua takarenkaassa ja nauttia imusta - tosin kun omat energiat oli mitä oli, niin taisin syyllistyä samaan.
5:20 kisa-aika - 5:16 matolta matolle ja keskari 26,6km/h.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti