sunnuntai 24. elokuuta 2014

Trailineitsyys

HCM:n jälkeen on palattu jo lenkkipolulle ja fillarin selkään eli jalkakivut oli loppuen lopuksi kiusallisen vähäiset ja keskiviikkona taisin jo juosta. Niin lenkkipolulle eli trailia pikkupolkuja pitkin metsää kohtuukorkealla rasitustasolla (tosin ei jaloissakaan ollut paljon tehoa) ja nautin! 7 kilsaa ja risat ja PTE 4.5 - tuollaista lukemaa en noilla kilometreillä saanut pitkään aikaan juoksemalla (Olenko liian mukavuudenhaluinen?).


Varustus tietenkin piti olla kunnossa eli ostin alkuviikosta Salomonin SLAB Sense 3 Ultra SG:t ja ne tuntuivat ekalla lenkillä hyvältä mitä nyt hieman pohjan kuminastat häiritsi antamalla kovalla pinnalla väärää kuvaa käytössä olevasta pidosta. 3mm dropiksi hyvin helposti juostavat. Juoksurytmi ja halu esim. hypätä ohuen juuren päälle on vielä hakusessa mutta kun tekniikka tuosta alkaa aukeamaan niin luulen, että tulee olemaan tosi hauskaa juosta noilla kengillä.

Nyt valmistaudutaan kuitenkin Tour de Helsinkiin ensi viikonlopuksi eli raskaita pyörä- eikä juoksulenkkejä ei ole ensiviikolla tiedossa - ehkä kerran fillarilla duuniin ja takas, jos säät on suosiolliset. Valmistelevalla lenkillä (Lapikyläntien lenkki) ajoin yksin 29km/h keskarin eli jos ei tuule niin sitten 30 keskariryhmässä matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti