lauantai 15. helmikuuta 2014

Oittaalla 30km

Ei paljoa latua ole jäljellä

Tänään oli pitkän lenkin vuoro eli 30 kilometriä Oittaalla. Keli oli hyvä - lumi ja pito huono:

timhar's 2:27 h Crosscountry skiing Move

Käytännössä latua ei oltu ajettu ja lumen rakenne oli hyvin karkea. Käytin voiteena Swixin hopea liisteriä, joka teoriassa olisi pitänyt toimia ja joten kuten toimikin mutta aika paljon lipsui... 30 kilsaa ei tuottanut mitään vaikeuksia ja kotiin tullessa oli ihan ok olo mutta nyt jälkikäteen hieman väsyttää.
Tankkasin "matkalla" eli kolmannen kierroksen jälkeen geelillä ja jossain viidennen kierroksen nurkilla se valui reisiin eli sellaisia krampin esiastetta tuntui jaloissa mutta meni kuitenkin ohi. Juomaan otin juomavyölaukusta periaatteessa joka kierroksen jälkeen toisesta kierroksesta alkaen.


Näillä varmaan startataan Vasaloppettiin


Suksi siis toimi jotenkuten mutta luisti liistereistä huolimatta hyvin ja luulenkin, että tällä parilla lähden Vasaloppettiin. Atomicit on vaan liian hiihdettävät ts. jos väsähdän, niin en jaksa käyttää niitä siten, että saisin pitoa eli ne vaan on liian jäykät... Niin joo bongasin ladulta ensikauden Rossignol X-Iumit ja täytyy sanoa, että on yksi kauneimpia suksia luonnossa ikinä - näyttivät todella nopeilta :-)

Ja kun suksi valinta lienee varma niin viikkoa ennen lähtöä sukset huoltoon hiontaan ja koska en pulvereita viitsi ostaa (vielä), niin huollossa tehdään myös kisavoitelu fluoripulverein. Oletettavasti vien sukset Deesport nimiseen liikkeeseen Maunulaan, jota jo viime viikolla kävin "tarkastamassa" ja ostin siinä sivussa Yokon kevyet hanskat.

Sitten on vielä pukeutuminen ratkaisematta. Kisapukua en laita mutta Windstopper trikoot ja hiihtotakki voisi olla hyvä kombo. Esim Löeflerin trikoot ja Odlon Nagano takki.  Nyt vaan odotetaan alennusmyyntejä...

Vajaat 15 päivää starttiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti