maanantai 11. marraskuuta 2013

Analyysiä

Tilanne päätavoitteen eli Vasaloppetin suhteen on se, että starttiin on vajaat neljä kuukautta. Treenin suhteen edistystä on tapahtunut keväästä ainakin sen verran, että yhdestä peruslenkkireitistä on lähtenyt kolme minuuttia pois (viimeisin treeni 11.11) vaikka reitti on muuttunut 400 metriä pidemmäksi. Lisäksi keväällä kateissa ollut maksimisyke on löytynyt - viime talven 180:sta se on noussut 186:een eli joo maksimisykettä voi nostaa.
Muutoin treeni koostuu tällä hetkellä maastopyöräilystä, juoksusta, sauvakävelystä, sauvamäestä, kiipeilystä ja puntista... Ei millään varsinaisella ohjelmalla vaan monipuolisuudella. Sauvamäellä intervallia, kävelyllä ja maastopyöräilyllä pitkät treenit, kuntosalilla kuntopiirimäisesti ja kiipeilyllä rentoutusta stressistä.
Kesällä takapakkia ottanut selkä on outo. Loppuyöstä ja herätessä tosi kipeä ja kramppailee ja sitten  kun lihakset lämpenee, niin täysin kivuton ja kestää mm. juoksemisen - juoksua onkin tullut tänä vuonna enemmän kuin viimeiseen viiteen vuoteen yhteensä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti