lauantai 16. marraskuuta 2013

Ambit resetoi itsensä?

Tänään lenkille lähtiessä Ambit oli kujalla. Näyttö oli himmeä, kieli englanti, aika am:ää jne. Ajattelin ensiksi, että Movescountissa oli taas jotain häiriötä ja pistin Ambitin koneeseen kiinni. Profiilit päivittyi ja movescountin mukaan olin nainen, jolla ei ollut sykevaihtelua eli minimi- ja maksimisyke oli 30 ja kaikki muutkin asetukset oli kohtuu väärin... No fiksailin ne ja päivitin Ambittiin ja lähdin lenkille.

Aloitin harjoituksen ja ihmettelin miksei Ambit etsinyt sykevyön - vaihdoin treeniä ja sama juttu. Sitten alkoi selviämään - laite oli bootannut itsensä factorydefaultteihin ja siten unohtanut pariutumisensa sykevyön (ja myös kadenssin) kanssa. No lenkki meni ilman sykkeitä ja kotona sitten pariutin sykevyön uudestaan.

Himmeä näyttö häiritsi edelleen, joten mittari kiinni koneeseen ja etsimään movescountista asetusta millä saada himmeä mittari normaaliksi. Sellaista ei löytynyt Movescountin puolelta vaan se löytyi itse Ambitista eli Yleiset (asetukset)->Ääni ja näyttö->Näytön kontrasti ja noin arvo 50 on OK.

Toinen aiemmasta tapahtumaketjusta selviävä huomio on se, että Ambitin asetukset on määräävät Movescounttiin nähden. Eli Asetusten muuttaminen Ambittiin päivittyy Movescounttiin automaattisesti ja rullaa Movescountin profiilin yli. Movescountin asetukset muututtuaan päivittyy kyllä Ambittiin eli siinä suhteessa ei ongelmaa mutta tosiaan Ambitin bootit tms. aiheuttaa ihmetystä Movescounttiin saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti