lauantai 19. lokakuuta 2013

Parhaat Endorfiinit vai Adrenaliinit?

Kävin pitkästä aikaa seinäkiipeilemässä torstaina ja ai, että oli hauskaa... Se on vähän kuin pyöräily... Kerran kun oppii niin jne. Eli moovit tuli kuin vanhasta muistista ja otteistakin sai kiinni ja niissä pysyi - ainakin hetken... Kylmiltään 1,5 vuoden tauon jälkeen 6a varmaan taittuu ja parin kerran jälkeen varmaan 6b:kin. Siitä eteenpäin varmaan joutusi jo treenaamaan... Aikoinaan olin 6c+ 7a kunnossa mutta siitä on aikaa ja todisteitakin kun sain kuvia siirrettyä koneelle eli muutamia kuvia Railay Beachilta ja Tonsai Beachilta Thaimaan Krabilta:
Niin kiipeily tapahtui torstaina Ruoholahden Kiipeilyareenan uudessa laajennusosassa ja täytyy sanoa, että onpa hieno paikka. Kokonaisuutena on etuoikeutettua päästä treenaamaan noin hienossa hallissa, kun on aloittanut Vanhassa Tapanilassa ja Liikuntamyllyssä ja Boulderoinut mm. Athlonin Cavella.
Kiipeily on mennyt Suomessa hurjasti eteenpäin ja tilat sen mukaan. Hieno effortti Kiipeilyareenan yrittäjiltä pistää tuollainen sali/halli pystyyn ja respektiä ansaitsee myös Boulderkeskus ja kaikki muut yksityiset kiipeilymestat.

Niin Ambit oli kiinni valjaissa ja mittaili Maksimisykkeeksi 176 eli ei kuitenkaan ihan kevyttä hommaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti