maanantai 21. lokakuuta 2013

Kahden hengen porukkalenkki Espoon keskuspuistoon

Keskellä peltoa

Eilen rapsakassa 4,2 -celsiuksen pakkasessa ajoin MTB-lohjan varjolenkin espoon keskuspuistoon. Porukkaa tuli mun lisäksi kaiken maailman lentsujen tai huonon ajoseuran tms. takia vain yksi osallistuja. Mutta ei anneta sen haitata, koska lenkki oli loistava (siis vetäjän kommenttina) ja sää mitä mainioin. Alku tosin hieman tökki kun kaverin tubeless ei oikein tykännyt viillosta ja ei pitänyt ilmoja sisällä...

timhar's 2:45 h Mountain biking Move

Reitti siis lähti Friisilän Sotkan parkkiksesta  Friisilän loistavia kallioita pitkin puolarmetsäntielle, josta Olarin suuntaan Keskustpuiston luontopolulle ja sieltä Olarin koulun takaa korkeimman kallion kautta Suurpellolle. Sieltä kalliota kiertäen sähkölinjalle ja siitä kallioille. Sitten pätkä Olarin kuntorataa ja sieltä metsää ja kallioita pitkin kuurinniittyyn. Sieltä poikkisiirtymä Sunaan, Malminmäkeen ja takaisin keskuspuistoa Puolarmetsän puutarhan ja metsän läpi Friisilään, josta Kallioita pitkin lähtöpaikalle. Paljon teknistä maastoa ja kokonaisuutena varmaan 80% reitistä oli "oikeaa" polkua ja loput lyhyitä siirtymiä.

Muutamia eksymisiä  ja vääriä valintoja mutta kuten viisaat sedät ovat sanoneet: "polku on polku jos siinä pystyy ajamaan!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti