sunnuntai 25. elokuuta 2013

Viikko touriin...

Ensi sunnuntaina on siis vuorossa Tour De Helsinki eli kesän toinen kuntoilutapahtuma allekirjoittaneelle. Valmistautuminen pitkien lenkkien osalta on yhdessä 105 kilometrisessä tuskien taipaleessa mutta fillarointia on takana maastopyöräilyt mukaanlukien 1600 kilometriä tänä kesänä. Ei paljoa mutta ei vähääkään ja varsin sopivasti perhe huomioiden.

Tourissa on uudistettu jänisryhmiä siten, että nopein ns. jänisryhmä on 30km/h keskinopeuteen tähtäävä ryhmä. Itse olin aiemmin ajatellut 32:sta mutta sellaista ei nyt sitten ole ja kun kuntokin ei ole toivotulla tasolla tai siis toi 105km:n lenkki oli tuskien taival niin 30 houkuttaa. Toisaalta olisiko se liian comfort zone veto tai pitäisikö haastaa itsensä jonkun pikkuryhmän matkaan mitä siihen 30:n eteen väistämättä muodostuu... Tätä pitää miettiä tällä viikolla.

Treenillisesti tää viikko menee kevennetysti eli ei lepoa vaan muutama työmatkapyöräily tiukan koordinoidusti alle 130 sykkeellä.

Loppuviikosta pyörän pesu, tarkastus ja ketjujen puhdistus ja rasvaus. Ja sitten toivotaan hyvää säätä, pakataan sisäkumi, patukat ja geelit ja sitten vaan matkaan...

Tuollaisesta tunnistaa - tuskin montaa tulee vastaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti