torstai 13. kesäkuuta 2013

Takapakkia

Selkä on kipeä - kipeämpi kuin kertaakaan sitten viime syksyn. Buranaa ja jäägeeliä on kulunut ja golfpallohierontaa käytetty. Toipumisen takapakin aiheutti maantiepyörällä töissä käynti eli en malttanut toipua ja tämä päivä on ollut todella tuskaa.

Golfpallohieronta on melko hyvä metodi hieroa itse omaa ristiselkää. Homma toimii trigger hieronnan periaatteilla eli painetaan yhtä kipeää pistettä niin kauan kunnes kipu alkaa hellittää. Käytännössä siis asetutaan matolle selälleen ja etsitään golfpallolle ristiselän lihasten alueelta paikka, joka sattuu ja asetaan golfpallo siihen ja lasketaan kehon paino golfpallon päälle. Sitten masokistisesti kärsitään kunnes olo alkaa helpottua ja sitten etsitään uusi kivulias triggerpiste. Palloa ei siis liikuteta vaan annetaan olla paikallaan. Tuota kun sietää 15-20 minuuttia, on olo parempi.

Lääkkeet on ongelma eli en halua kolmiolääkkeitä ja parasetamolit sekä ibuprofeiinit ei toimi. Arcoxia niminen lääke toimisi tai siis toimi loistavasti kunnes tulin allergiseksi sille. Ketorinista menee massu sekaisin jne. Motifenea en ole kokeillut.

TahkoMTB jää väliin jos ei ihmeitä tapahdu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti