keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Muutamia Suunto Ambit huomioita käytöstä

Tällaisia juttuja tullut eteen:

  • GPS synkka - vaikka onkin ollut ihan OK Ambitin mielestä - on jälkikäteen kartalla kohtuu pielessä oikeaa sijaintiin nähden. Tapahtuu harvoin mutta kuitenkin.
  • Samaan aikaan ei nopeusmittaus GPS:n kautta ei ole myöskään kunnossa.
  • Vedessä yllättäin paineeseen perustuva korkeusmittaus on luonnollisesti aivan kujalla tai sitten sukelsin Extreme Runissa kolmensadan metrin syvyyteen.
  • Sähkökentät aiheuttavat häiriöitä sykevyöhön tai sitten mun pulssi on oikeasti 213 alamäessä... Tätä tosin tapahtuu huomattavasti vähemmin kuin mun vanhalla Polarilla, joka repi sykkeeksi 240 ennen eläköitymistä ihan joka sähköjohdosta.
Podit tuli tällä viikolla. Just kävin kiinnittämässä Cadenssia Colnagoon ja varmaan huomenna rustaan bike-podin Ellsworthiin. Kuvareportaasia sitten kun homma on tehty ja arvioita. Tässä vaiheessa riittänee toteamus RTFM - IT-alan lyhenne Read The Fucking Manual. Mutta eihän se kuulu suomalaiseen luonteeseen eihän? Niin ja Bike Podin mukana tulee rannekkeen kiinnitin alusta ohjaustankoon - Cadenssin mukana ei eli mulla yksi ylimääräinen tollainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti