tiistai 26. maaliskuuta 2013

Surkea lenkki perinteisellä

Eilen mun piti hiihtää kauden toinen pitkä lenkki ja etukäteen lähiympäristön muutoksista tiesin, että jollei lunta tule lisää niin todennäköisesti viimeinen perinteisen lenkki.

Lenkki meni pieleen heti alusta - innostuin Keskupuiston kuntolenkillä liian kovaan vauhtiin (VO2 piikki 44) ja havaitsin jo silloin, että sukset lipsuu...

timhar's Crosscountry skiing Move 25.3.2013 - Move at Movescount.com

Tarkoitus oli mennä Solvallaan - no otin oikoreitin ennen Pirttimäkeä ja missasin Solvallan risteyksen eli eksyin. Sitten tarttui kaikki paska pohjaliisteriin ja lopuksi liisteri kului pois, niin että tasatyöntö oli järkevin tapa edetä. Kunnes Ikean pellolla latu oli jo niin sula ettei tasatyöntökään työntänyt eteenpäin... Sitten loppui kunto ja loppumatka keskuspuistossa olikin jo melko tuskaa...

Ja kun illalla piti julkaista tää niin Movescount oli rikki eli linkkiä ei saanut liitettyä. Eli melko pettymys päiväksi.

Tänään kävin Paloheinässä pulkkailemassa taaperon kanssa. Paloheinässä näytti tilanne oikein hyvältä ja väkeä oli liikenteessä runsain joukoin ottaen huomioon, että oli arkipäivä - josko huomenna menisi vapaan lenkille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti